Even voorstellen

In september 2018 open ik een 2de kinderdagverblijf. De vraag in Olen is zo groot dat we begonnen te denken aan een uitbreiding en omdat dit niet meer mogelijk was in Olen zijn we beginnen rondkijken voor een geschikt pand. Ik zal hier ook de leiding nemen en zorgen dat alles goed verloopt. Uiteraard word ik ook hier bijgestaan door een goed team.

 
 

Ik ben Sara en getrouwd met Dominique. Sinds 24 februari 2015 hebben wij een dochter, Lauren, en sinds 28 april 2018 een zoon, Dries. Als kinderbegeleidster heb ik sinds 2009 ervaring opgedaan in kinderdagverblijf De speelboom in Turnhout. Ik ben er even tussenuit geweest om een opleiding pedagogie van het jonge kind te volgen. deze heb ik, omwille van persoonlijke redenen, niet volledig afgerond. Ik ben mijn hart verloren in het kinderdagverblijf als begeleidster en wil dolgraag samen met jullie, jullie kleine spruit de beste start in het leven geven! Ik zal in Olliebollie Geel staan.

 

Ik ben Celien Engelen, Woon in Retie en werk sinds januari 2019 bij Olliebollie. Na mijn opleiding haarzorg heb ik er voor gekozen om in volwassen onderwijs de opleiding kinderzorg te gaan volgen. Hierin heb ik echt mijn passie gevonden. zorgen voor en spelen met kinderen is iets wat ik met veel liefde en plezier doe.

 

Ik ben Eline Vercammen, ben geboren op 26/07/1994 en woon samen met mijn vriend Jordy. In April 2020 verwachten wij ons eerste kindje. Op school behaalde ik in het volwassen onderwijs het getuigschrift begeleider in de kinderopvang. Ik doe niets liever dan jullie kleine (b)engeltjes te vertroetelen, knuffelen, troosten, .... Ook vind ik het fijn om ze te stimuleren om zelfstandig te worden en ze te zien groeien tot hun eigen "ik". Voor mij is dit niet gewoon mijn job, dit is mijn passie en ik ben blij dat ik die met jullie kan delen.

 

Hoi hoi, ik ben Ayla. Ik ben geboren op 16 december 1996 en woon in Kasterlee. Ik heb een tijdje kleuteronderwijs gedaan, maar ben afgestudeerd als sociaal werker en ben nog bezig aan een opleiding grafische vormgeving. Ik ben in september 2020 begonnen als student bij Olliebollie en werk er nog steeds als vast teamlid. Met volle enthousiasme zorg ik graag voor jullie kindjes. In mijn vrije tijd speel ik piano en ben ik graag bezig met muziek. Ik vertoef graag in de natuur en ik hou van culturele uitstapjes en op stap gaan met vrienden.

  Olliebollie is een zelfstandig kinderdagverblijf en we zijn in het bezit van een attest van toezicht van kind en gezin.
Er zal plaats zijn voor 28 kinderen van 0 tot 3 jaar.