Even voorstellen

Ik ben Hanne vermeiren en samen met mijn partner Mathias T'syen hebben wij een zoontje,Quinn t'syen, geboren op 24/12/2014 en een dochtertje, Till t'syen, geboren op 20/07/2016.
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb enkele jaren ervaring opgedaan en gewerkt in een kinderdagverblijf in Wechelderzande.

 
 

Nu heb ik mijn grote droom waargemaakt en samen met Mathias bouwen wij een volledig nieuw kinderdagverblijf in Olen.
Ik zal de dagelijkse leiding nemen over ons kinderdagverblijf Olliebollie.
Voor kinderen zorgen is mijn grote passie en daarom ben ik vastberaden om goed voor jullie kleintjes te zorgen.
Natuurlijk zal ik bijgestaan worden door andere kinderverzorgsters.

 

Mijn naam is Kato Wittebrood. Ik ben geboren op 17.11.1995. Ik woon samen met mijn vriend in Geel. Ik ben afgestudeerd als kleuterjuf en werk sinds Juli 2020 in OllieBollie. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten met mijn vriendinnen.

Ik ben Charisse Dillen en woon in Herentals. Sinds september 2019 sta ik klaar voor de peutertjes bij Olliebollie. Mijn middelbare schooltijd heb ik afgerond met een diploma kinderverzorgster. Hier heb ik een vervolg aan gegeven en heb ik een opleiding bachelor kleuteronderwijs afgerond. Na 2 jaar werken in de kleuterschool ben ik terug gegaan naar de kleinere schatjes. dit omdat het zorgende en hun leeftijd me meer voldoening geven.

 

Ik ben Naomi Slegers geboren op 20/01/1994 en werk sinds november 2019 in Olliebollie. Waar ik met liefde en plezier voor jullie kindjes zorg. Ik woon samen met mijn vriend in Olen centrum. Ik heb een 7de jaar kinderzorg en 7de jaar bejaardezorg gestudeerd. eerst heb ik 4jaar in het rusthuis gewerkt en dan toch de stap gezet om mijn hart te volgen. dit hoop ik nog lang te doen. in mijn vrije tijd ga ik graag uiteten en shoppen. Na het werk ga ik ook graag sporten.

 
 

Hoi hoi, ik ben Ayla. Ik ben geboren op 16 december 1996 en woon in Kasterlee. Ik heb een tijdje kleuteronderwijs gedaan, maar ben afgestudeerd als sociaal werker en ben nog bezig aan een opleiding grafische vormgeving. Ik ben in september 2020 begonnen als student bij Olliebollie en werk er nog steeds als vast teamlid. Met volle enthousiasme zorg ik graag voor jullie kindjes. In mijn vrije tijd speel ik piano en ben ik graag bezig met muziek. Ik vertoef graag in de natuur en ik hou van culturele uitstapjes en op stap gaan met vrienden.

  Olliebollie is een zelfstandig kinderdagverblijf en we zijn in het bezit van een attest van toezicht van kind en gezin.
Er zal plaats zijn voor 28 kinderen van 0 tot 3 jaar.